„SFATURI DESPRE CUM SA ALEGI UN SALON DE TATUAJE SI PIERCING: „
1.Sa stii ce fel de tatuaj vrei este esențial atunci când alegi un salon de tatuaje si piercing.
Gandeste-te la ce ai vrea sa exprime tatuajul tau sau găseste o imagine
de referință care sa fie pe placul tau.
Desigur, pentru unele detalii te poate ajuta artistul tatuator la o consultatie intr-un salon de tatuaje.
2.Identifică cea mai dificilă parte a tatuajului tău.
Dacă doriți un tatuaj cu linii complicate, atunci trebuie să mergeți la un artist tatuator al carui portofoliu contine tatuaje cu astfel de linii si sa fie pe gustul vostru, dacă doriți un tatuaj cu un portret, mergeți la cineva specializat în tatuaje portret, iar dacă doriți un cap de lup, mergeți la cineva care este specializat in acel stil de tatuaj.
3.Obțineți recomandări reale.
Intotdeauna aruncati o privire pe profilul/portofoliul artistilor tatuatori sau saloanelor de tatuaje si body piercing, pe social media si google(nu uitati de review-uri).
Acest lucru s-ar putea să pară o nebunie, dar lecția de aici este că nu toți artiștii si saloanele de tatuaje au acelasi stil, experienta sau preturi(calitatea costa). Și doar pentru că un tatuator poate face un tatuaj realist nu înseamnă neaparat că va face si un tatuaj cu linii complexe la fel de bine.
4.Asigurați-vă că vă place artistul tatuator si salonul de tatuaje pe care l-ați ales.
Ar trebui să-ți placă atat ca artist, cat si ca persoană. O parte din realizarea unui tatuaj este experiența in sine de a-ți face un tatuaj și, dacă nu rezonezi cu cineva în timpul consultației, poate ar fi bine să cauți alte optiuni.
Este bine să ne amintim că probabil artistii tatuatori știu ce este mai bine în ceea ce privește amplasarea și detaliile designului, dar dacă simți că ești împins într-un lucru pe care nu-l dorești, amintește-ți că va fi pe corpul tău pentru totdeauna, nu pe al lor.
5.Daca rezonezi cu mediul si artistul tatuator , atunci te sfatuiesc sa ceri ceva detalii despre igiena , avize si produsele folosite in timpul procedurii . Daca cunosti pe cineva care a fost tatuat de un artist care-ti este pe plac, verifica cum a rezistat tatuajul de-a lungul timpului. Toate tatuajele se estompeaza, dar daca vezi unul deosebit de slab sau estompat, e mai bine sa alegi alt salon.
6.In cele din urma, cand te uiti la lucrarile unui artist, analizeaza ce simti. Faptul ca te uiti prin lucrarile lui anterioare te face sa te simti entuziasmat de viitorul tau tatuaj? Ai fi fericit sa ai un tatuaj din portofoliul lor permanent pe corpul tau? Daca da , atunci ai facut alegerea corecta.
„CUM SE FACE O PROGRAMARE?”
Dupa stabilirea contactului direct cu artistul la salon de tatuaje , va trebui sa expuneti o idee/poza cu tatuajul dorit , ulterior va trebui sa expuneti zona unde doriti tatuajul , specificand o dimensiune aproximativa . Ulterior generarii unui cost , se va stabili ziua si ora , confirmandu-se prin achitatea unui avans nereturnabil de 30 – 50% din costul stabilit . Avansul nu este returnabil in nici o conditie , ci doar se poate retine pentru o eventuala reprogramare daca se anunta cu minim 72 ore inainte de ziua initial programata .
Reprogramarea este valabila o singura data , iar clientul poate reprograma si pe altcineva in acel avans daca acesta nu mai doreste sa se tatueze . Pentru lucrari masive , care necesita un numar mare de sedinte , se va stabili un contract cu termeni si conditii . Cremele si instructiunile de ingrijire profesionale , le veti primi GRATUIT de la orice salon de tatuaje .
In cazul in care informatiile din „Declaratia pe propria raspundere” sunt false, declaratie pe care o completati la salon si daca nu respectati instructiunile de ingrijire oferite , sunteti direct responsabili , iar operatorul este absolvit de orice raspundere penala sau civila .
„INGRIJIRE. „
Iată câteva sfaturi importante pentru îngrijirea ulterioară a tatuajelor pe care ar trebui să le urmați, indiferent de metoda pe care decideți să o urmați:
Nu vă acoperiți din nou tatuajul după ce ați scos bandajele. Artistul tău tatuator îți va banda tatuajul cu folie chirurgicală, dar după ce ai luat acest bandaj, nu-l mai acoperi. Acest lucru poate încetini sau interfera cu procesul de vindecare.
Spălați-vă mâinile cu apă și săpun antibacterian înainte de a vă atinge tatuajul. Acest lucru poate ajuta la prevenirea pătrunderii bacteriilor în zonă în timp ce se vindecă.
Aplica de 4 5 ori pe zi in straturi subtiri , crema recomandata de artist .
Acoperă-ți tatuajul cu îmbrăcăminte sau protecție solară. Razele solare și UV sunt dăunătoare pentru procesul de vindecare a tatuajelor. Purtați mâneci lungi, pantaloni lungi sau alte îmbrăcăminte confecționate din bumbac respirabil și purtați protecție solară naturală pentru tatuaje, în cazul în care tatuajul dvs. va fi expus la soare.
Stergeti tatuajul dimineata si seara cu servetele umede pentru copii, fără parfum sau alcool, pentru a-l menține curat.
Nu vă rupeti cojile. scarpinarea sau avutul de-a face cu coji, poate face ca vindecarea tatuajului să dureze mai mult timp, să ducă la dureri sau cicatrici sau chiar să-l vindece într-un mod care să facă tatuajul să arate diferit fata de ce va așteptati.
Evitati sa dati cu prea multa apa pe tatuaj cel puțin 2 săptămâni. Nu înotați și cand faceți baie încercați să evitați zona tatuata, sau sa ii aplicati crema hidrantanta chiar inainte de duș ori folie alimentara pe moment , pt. a ajunge cat mai putina apa la el .
„TATUAJELE PE DEGETE ?”
Acestea se estompează rapid, deci nu recomand.
Pielea degetelor noastre absoarbe tusul de tatuat într-un mod diferit față de majoritatea celorlalte părți ale corpului nostru. Se sugerează că acest lucru se datorează naturii active a mâinilor, precum și a frecvenței cu care ne spălăm pe mâini și a naturii pielii noastre – care este groasă și nu conține multă grăsime și are, de asemenea, o mulțime de mișcare peste os. Degetele sunt locația ideală pentru ca un tatuaj să se estompeze. Deci, dacă vă decideți să vă faceți un tatuaj pe deget, sa va așteptați să îl refaceti în mod regulat – țineți cont de asta.
Nu este un loc pentru perfecționiști.
Degetul, probabil nu este locul potrivit pentru a pune acel design complicat la care visai. Datorită naturii dificile a pielii, tusul neagru nu va iesi foarte întunecat, culorile nu vor fi atât de strălucitoare, iar liniile de tatuaj tind să fie putin neclare. Dacă sunteți un perfecționist, ar trebui să va ganditi la alta zona a corpului dumneavoastra.
„DOARE CAND TE TATUEZI?”
În timp ce majoritatea oamenilor vor spune da, în realitate, aceasta este o întrebare cu un răspuns foarte complex.
Tatuajul la salon de tatuaje implică în mod repetat străpungerea stratului superior al pielii cu un ac ascuțit acoperit cu tus de tatuat. Deci, tatuajul este, în general, întotdeauna dureros, deși oamenii pot experimenta diferite niveluri de durere.
Diferite părți ale corpului experimentează diferite niveluri de durere atunci când sunt tatuate.
Deși nu există dovezi științifice care să indice ce zone ale corpului vor resimți cea mai mare și cea mai mică durere atunci când sunt tatuate, am adunat informații anecdotice de pe site-urile administrate de oameni din industria tatuajelor.
Iată consensul general: cele mai puțin dureroase locuri pentru a fi tatuate sunt cele cu mai multe grasimi, cele cu mai puține terminații nervoase și pielea cea mai groasă. Cele mai dureroase locuri pentru a fi tatuate sunt cele cu cele mai puține grăsimi, cele mai multe terminații nervoase și pielea cea mai subțire. Zonele osoase de obicei dor foarte mult. Citiți mai departe pentru a afla care zone sunt cele mai dureroase și care sunt cele mai puțin dureroase.
Cat de tare dor tatuajele?
Toată lumea experimentează durerea în diferite moduri. Plasarea tatuajului dvs., precum și genul dvs., pot afecta durerea. Aici vom analiza mai îndeaproape cele mai puțin și cele mai dureroase locuri în care să ne tatuăm.
Cat de tare dor tatuajele?
Cel mai dureros este să-ți faci un tatuaj pe o parte a corpului tău cu multe terminații nervoase, aproape de oase fără prea multă grăsime sau în care pielea ta este foarte subțire. Durerea în aceste zone poate fi medie până la mare.
Axila este printre cele mai dureroase locuri, dacă nu chiar cel mai dureros, pentru a fi tatuat. Durerea pe care o vei experimenta tatuându-te in acest loc, este foarte mare. De fapt, majoritatea artiștilor tatuatori, sfătuiesc să nu se facă tatuaje la axilă.
Cutia toracică este probabil al doilea,cel mai dureros loc pe care majoritatea oamenilor se tatuează. Durerea in acest loc poate fi foarte mare. Pielea din jurul coastelor este extrem de subțire și există mai puțină grăsime aici decât în majoritatea celorlalte părți ale corpului.
De asemenea, de fiecare dată când respirați, vă mișcați cutia toracică și pielea deasupra acesteia, ceea ce poate face senzația de durere sa se resimta mult mai intens in acest loc.
Oasele gleznei și tibiile se află sub straturi chiar foarte subțiri de piele, ceea ce face ca tatuatul in aceste zone sa fie extrem de dureros. Tatuajele pe gleznă și tibie provoacă de obicei dureri mari. Este aproximativ același nivel de durere cauzat de tatuajele executate pe cutia toracică.
Mameloanele și sânii sunt zone extrem de sensibile, astfel încât a fi tatuat aici poate provoca dureri mari.
Zona dvs. inghinala este plină de terminații nervoase care pot fi iritate de acele aparatului de tatuat. Durerea in aceasta zona poate fi de la medie până la mare.
Coatele și genunchii sunt zone în care oasele se află chiar sub piele. Vibrațiile cauzate de tatuarea peste os pot provoca dureri mari.
Aceasta este o altă parte a corpului în care este posibil să aveți dureri mari atunci când sunteți tatuat. Zona din spatele genunchilor are o piele elastica, întinsă, cu multe terminații nervoase. Aceste caracteristici fac ca această zonă să fie foarte sensibilă la acele aparatului de tatuat.
Tatuajele gâtului și ale coloanei vertebrale sunt cunoscute a fi printre cele mai dureroase tatuaje, deoarece gâtul și coloana vertebrală sunt zone foarte sensibile cu multiple terminatii nervoase.
La fel ca si gâtul, capul, fața și urechile conțin multe terminații nervoase care pot fi iritate în timpul unui tatuaj și pot provoca dureri mari.
Pielea de pe buze și din jurul lor este în general elastica, cu o mulțime de terminații nervoase. Un tatuaj pe buze va provoca aproape sigur dureri mari și poate duce la sângerări, umflături și vânătăi.
Vârfurile și interiorul mâinilor și picioarelor, precum și degetele de la maini și degetele de la picioare, sunt locuri populare pentru a fi tatuate. A fi tatuat, oriunde pe mâini și picioare poate provoca dureri mari. Aici pielea este foarte subțire și conține numeroase terminații nervoase care pot declanșa durere atunci când sunt lovite de un ac de tatuat.
Mai mult, atunci când nervii din mâini și picioare sunt deranjați de un ac de tatuat, pot suferi spasme dureroase care fac experiența tatuajului foarte neplăcută.
Tatuajele pe abdomen pot provoca dureri care variază de la mare la foarte mare.
Nivelul de durere pe care îl experimentați depinde si de in ce fel de formă vă aflați. Persoanele cu greutăți corporale mai mari tind să aibă o piele mai groasa pe abdomen decât persoanele cu greutăți corporale mai mici.
În timp ce mușchiul din interiorul bratului poate reduce cantitatea de durere de a fi tatuat în această zonă, pielea de aici tinde să fie moale și slabă. Tatuarea pe interiorul bratului de obicei nu provoaca o durere foarte mare. Tatuajele in aceasta zona, în general, durează mai mult decât alte părți ale corpului pentru a se vindeca.
Mai putin dureroase:
Zonele care provoacă probabil, cea mai mică durere atunci când sunt tatuate, tind să fie zonele cu puțină grăsime, pielea intinsa , avand puține terminații nervoase și nu sunt aproape de oase. Senzatia fiind moderata.
Coapsa superioară exterioară este unul dintre cele mai puțin dureroase locuri pentru a va face un tatuaj, cu durere scăzută până la moderată la majoritatea oamenilor.
Există o mulțime de mușchi și piele groasă pe antebrațe, fără multe terminații nervoase. Tatuajele de pe antebrațe provoacă, de obicei, o senzatie mică sau moderată de durere.
Partea exterioară a umerilor are pielea groasă, cu puține terminații nervoase, făcându-l unul dintre cele mai puțin dureroase locuri pentru a fi tatuat. Durerea de a fi tatuat aici este de obicei scăzută până la moderată.
Exteriorul bratului dvs. are o mulțime de mușchi fără o multe terminații nervoase, ceea ce îl face un loc bun pentru un tatuaj care nu va provoca multă durere. Tatuajele pe exteriorul bratului cauzează de obicei niveluri de durere scăzute până la moderate.
Există o cantitate semnificativă de grăsime și mușchi pe gambe și puține terminații nervoase, astfel încât tatuajele gambei nu sunt de obicei prea dureroase. Vă puteți aștepta să simțiți niveluri de durere scăzute până la moderate in aceasta zona.
Să-ți faci un tatuaj la un salon de tatuaje pe partea superioară sau inferioară a spatelui provoacă de obicei senzatii de durere de la scazuta până la moderată, deoarece pielea de aici este groasă, cu puține terminații nervoase. Cu cât te îndepărtezi mai mult de oase și terminațiile nervoase din coloana vertebrală și șolduri, cu atât vei simți mai puțină durere.
Studio de tatuaje
